+36 23 347 086 +36 23 347 091 info@gyogyfu.hu
TERMÉKEINK
 
Filteres, szivarfilteres teák
 
 
- FILTERES TEÁK
 
 
- SZIVARFILTERES TEÁK
 
 
Terápiás filteres és szálas teák
 
 
- FILTERES MONO TEÁK
 
 
- FILTERES KEVERÉK TEÁK
 
 
- SZÁLAS MONO TEÁK
 
 
- SZÁLAS KEVERÉK TEÁK
 
 
Étrendkiegészítők
 
 
Fűszerek
 SZÁLAS KEVERÉK TEÁK
Listázandó termékek száma:
10
|
25
|
50
|
100
PSODERM (PIKKELYSÖMÖRÖS, GYULLADÁSOS BŐRRE) 50 g
A Gyógyfű Kft. által kifejlesztett PSODERM teakeverékben a gyulladásos bőrbetegségek gyógynövényes kezelésére fellelhető nemzetközi kutatási eredményeket igyekeztünk hasznosítani. Egy olyan gyógyteakeverék összeállítását céloztuk meg, mely eredményesen használható a kiegészítő kezelés során.
Összetevők: citromfű, orbáncfű, orvosi zilizlevél, subás farkasfog, vadárvácskafű, vérehulló fecskefű
Tömeg: 50 g/ tasak
Tovább »
 
REFLUX-GORB 50 g
A gyomorégés és a nyelőcsövet irritáló savas visszafolyás kezelésében használható. A keveréket a szakirodalomban közölt, humánklinikai kísérletekkel is alátámasztott ajánlás alapján állítottuk össze, hagyományos gyógynövényekből.
Összetevők: bodzavirág, édesgyökér, fűzfakéreg, gyömbérgyökér, kamillavirágzat, lándzsás útifű, legyezőfű, orvosi zilizgyökér
Kiszerelés: tasak
Tömeg: 50 g
Tovább »
 
SZÍVBARÁT (KOLESZTERINSZINT SZABÁLYOZÓ) 50 g
A kesernyés ízű teakeverék epehajtó hatású, amellett gátolja a magas koleszterinszintért felelős enzim működését. A hosszú távú teafogyasztás sikeresen kiegészítheti a diétát és a gyógyszeres kezelést.
Összetevők: articsókalevél, borsmentalevél, édesgyökér, komlótoboz
Kiszerelés: tasak
Tömeg: 50 g
Tovább »
 
SZÍVPROTEKTÍV (SZÍVTÁMOGATÓ) 50 g
A népi gyakorlatban megfigyelt szívtámogató hatásokat humán klinikai kísérletek bizonyítják. Az alkotórészek keringésjavító hatását állatkísérletekben igazolták. A növények egymás hatását felerősítik.
Összetevők: galagonya virágos ágvég, galagonyatermés, golgotavirág, szúrós gyöngyajak
Kiszerelés: tasak
Tömeg: 50 g
Tovább »
 
THYROID - 50 g
A betegséget szerteágazó tünetegyüttes kíséri. Oka pontosan nem ismert, feltételezik örökletes tényezők és a stressz szerepét. Gyógyítása ma még nem lehetséges. A betegeket hormonpótlással kezelik. A gyógynövényes terápiával elsősorban Ázsiában ( Irán, Szaúd-Arábia, India, Pakisztán, Egyiptom) próbálkoztak, a népi hagyományok alapján. Korszerű humán kísérletekkel bizonyított, hogy a népgyógyászatban ott szinte univerzális gyógynövénynek „a Próféta gyógyszerének” tekintett fekete köménymag (Nigella sativa) hatóanyaga, a thymoquilone fokozza a pajzsmirigy hormontermelését, beszabályozza az immunrendszert, helyreállítva annak egyensúlyát. Megakadályozza a sejtek elhalását, fokozza a kognitív képességeket, visszaállítja a normális inzulin termelést és zsíranyagcserét. Gyulladásgátló hatást is tapasztaltak. Ilyen módon a növény pozitív hatással lehet a pajzsmirigy alulműködésből adódó kísérő betegségekre. A hatás fokozható, mert a szakirodalom alapján előnyösen együttműködik (szinergens) a fekete köménymaggal az édesgyökér és a gyömbérgyökér. Ezek a gyógynövények önmagukban is igazoltan kedvező hatásúak a pajzsmirigy alulműködés egyes tüneteinél.
Összetevők: csalánlevél, édesgyökér, fekete köménymag, gyömbérgyökér
Kiszerelés: tasak
Tömeg: 50 g
Tovább »
 
THYROID + 50 g
A betegséget szerteágazó tünetegyüttes kíséri. Sokszor nagyobb stressz után alakul ki. A betegeknél gyógyszerrel a hormonképzést csökkentik. Súlyosabb esetben izotópkezelést végeznek és műtéti beavatkozásra is sor kerülhet. A kutatási eredmények szerint egyes növényi hatóanyagok csökkenthetik a túlzott hormontermelést. A népgyógyászatban régóta alkalmaznak ilyen célból eltérő földrajzi helyeken hasonló gyógynövényeket . A különböző peszérce fajok (Lycopus sp.) Amerikában, Európában és Ázsiában (India, Kína) humán klinikai kísérletekben hatásosnak bizonyultak. Kivonataikat gyógyszeralapanyagként használják. A növény 2017 áprilisában az Európai Gyógyszerkönyvben hivatalosan elismert gyógynövény lett. Több gyógynövénnyel együttműködik, így a citromfű, szúrós gyöngyajak és a rozmaring előnyösen társítható vele. A teakeveréket egy amerikai (USA) egyetemen kikísérletezett receptúra figyelembe vételével állítottuk össze.
Összetevők: orvosi citromfű levél, peszérce, rozmaringlevél, szúrós gyöngyajak
Kiszerelés: tasak
Tömeg: 50 g
Tovább »
 
VESE-KEFE 30 g
Vesekőképződést gátló teakeverék, húgyúti kövesség terápia kiegészítéséhez.
Összetevők: hibiszkuszvirág, porcikafű, szalmagyopár virág
Kiszerelés: tasak
Tömeg: 30 g
Tovább »
 
VÍRUSKERGETŐ 50 g
Összetevők: bodorrózsa levél, citromfű, kasvirág, kerti kakukkfű, tüdőlevél
Kiszerelés: 50g/tasak
Tovább »
 
ZSÍRÉGETŐ 50 g
Megfelelő étrend betartása mellett segíti a szervezetet a fogyókúrában. Tisztít, méregtelenít és a zöld tea összetevő a kedélyállapotot is javítja. Az ajánlott mennyiségben fogyasztva meggyorsíthatja a fogyás folyamatát.
Összetevők: nyírfalevél, rozmaringlevél, zöld tea, zsályalevél
Kiszerelés: tasak
Tömeg: 50 g/ tasak
Tovább »